20 нояб. 2015 г., 23:57

Лична поетеса, За кОнкурса "Въздишката на ЛюбоФ Френска" 

  Поэзия » Юмористическая
578 0 2

 

 

Понеже съм известна поетеса,

какви ли не подире ми сноват?

Навсякъде от тази жълта преса

завират се в интимния ми свят.

 

Навсякъде – ту разни папараци,

драскачи разни ту ме маскарят.

Ах, жертва на какви ли не мераци

до днес не станах с този занаят!

 

Ала не мога вечно да се крия.

Претръпнах вече – нека да е тук!

Любими, о, пред цялата сюрия

да го направим тутакси напук!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??