12 июл. 2007 г., 18:39

Лилави очила... 

  Поэзия
831 0 7

 

"На Съпругата ми"

 

Поредна капка от пурпур...

носеща забрава...

се стича по звездната дъга...

Очите сведени във края...

отново търсят днес безкрая...

... зад лилави очила.

 

Песента е многолика...

вятърът е хлад от тишина...

Мелодия от светлина...

днес се стича над света...

със своята... тъга...

Животът е звездна река...

 

Хоризонт, искрящ от звезди...

попиващ красиви мечти...

Денят е сив... вехне забравен...

от неумели ръце е създаден...

Игра е дъжда на протрити сълзи

отвъд време, покрито с ръжда...

 

 

 

 

 

© Пламен Йовчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??