8 мая 2008 г., 06:13

Липса 

  Поэзия » Любовная
696 0 2

Усещам твоята липса като сух летен ден

А имам нужда от теб като капка свежа роса

Не издържам твоята липса, желая да си с мен

И да те прегърна, да заровя пръсти в твоята коса

 

Усещам твоята липса, усещам колко си далеч

Ала не мога да съм с теб, само това искам

Дори и само за миг, да чуя прекрасната ти реч

Мечтая да те прегръщам, нежната ти ръка да стискам

 

Усещам твоята липса, дори без да се впрягам

Всичко е истина – теб те няма тук сега

А искам да живея, искам да бягам

А не да се удавя в морето, да ме изхвърли на брега

 

Усещам твоята липса, усещам колко боли

Да те няма, да виждам само празнота

Ала ти няма да дойдеш, не и сега, нали

Не и когато аз, без да знам, убих любовта

 

Усещам твоята липса като студен зимен ден

А имам нужда от теб като тънък слънчев лъч

Не издържам твоята липса, нуждая се да си до мен

И отново да се смея, надалеч да се чува глъч

© Бобо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мечтата ми е сбъдната, а момичето е при мен, винаги е била и винаги ще бъде.
  • "Усещам твоята липса, усещам колко боли
    Да те няма, да виждам само празнота
    Ала ти няма да дойдеш, не и сега, нали
    Не и когато аз, без да знам, убих любовта" - Истинската любов не може да бъде "убита", тя живее вечно в нашите сърца, пожелавам ти любимата жена да се завърне при теб и да стопли твоето сърце!!!

    Силен стих, невероятна емоция, красив копнеж, вечна мечта! Пожелавам ти сбъдване от сърце!!!
Предложения
: ??:??