Липса
Липсва ми чаровната ти усмивка,
ти ме превръщаш в щастливка,
с погледа си ме изгаряш,
мислите бурни като ураган оставяш,
доизживей ме,
изцяло завладей ме,
плени ме хронично,
обади се,
от съмнения в чувствата ми спри се!
© Пламена Сомова Все права защищены