24 мар. 2006 г., 19:10

Липса на...рима 

  Поэзия
873 0 2
Стоя си в някакво кафе,
забутано в квартала тих,
пия сода от бутилка
и мисля си за теб!

Каква романтика!Нали?
Довечера трябва да ти звънна,
но дали ще те видя,
зависи само от теб.

Днес ритъма нещо ми куца,
явно взел е пример от любовта.
Тя попринцип май е решила,
да ходи на кино сега!

Но минутите изтичат си бавно
и содата в бутилката свършва.
..И пуснаха Славето,тъй че
казвам чао на римите смешни!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • това е едно от любимите ме понеже е супар забавно!!!
  • този пък ръб как го понасяш?
    а римичките са малко като след водка със сода ама нейсе
Предложения
: ??:??