24 сент. 2008 г., 19:46  

Липсваш ми! 

  Поэзия » Любовная
958 1 6

Липсваш ми!
Усмивката ти,
погледът ми липсва.
Твоите докосвания,
твоите очи.
Устните ти,
нежните ти ласки,
думите ти и
мълчанието ти дори.
Липсваш ми до болка,
безнадеждно.
Липсваш ми в съня ми,
в моя ден.
Всеки миг жадувам
твойта нежност!
Искам те,
завинаги да си
до мен!

© Мария Вергова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??