15 дек. 2011 г., 16:13

Липсваш ми! 

  Поэзия » Другая
716 0 2

И ето по пътя безшумно търкулна се сèдмица,

откакто ти ненадейно си спомни за мен.

Минават безспоменни празници-делници

и всъщност ми липсваш във всеки мой ден!

 

Сред хиляди сложно обагрени истини

в живот-лабиринт със изгубена Аз,

усещам как пак се промъкваш във мислите

и всъщност ми липсваш във всеки мой час.

 

Минават се дните безкрайни и чужди

и вятър процепва просторите с вик,

сред облак от спомен обгърната виждам,

че всъщност ми липсваш във всеки мой миг.

 

И ето, решаваш, че време е! Трябва! Набираш

и чуваш как весело казвам ти „Да!”

А дали ти в слушалката също разбираш,

че всъщност ми липсваш дори и сега?

© Даниела Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??