Липсваш ми
до болка, изпепеляващо...
За краткото време
светът се смени.
Липсвам ти
и само през дългите
нощи и дни
топли те споменът
за моите очи.
Липсваш ми.
Липсвам ти
и осъзнаеш ли
тази липса голяма,
никога няма да искаш
толкова дълго
до мен да те няма....
© Nina Toshich Все права защищены