5 янв. 2008 г., 22:18

Липсваш ми... 

  Поэзия » Любовная
1501 0 12

Липсваш ми

като вълната на брега,

като пробуждане в кошмарен сън,

като крило на птица,

като дъжд

на пресъхналата земя...

Липсваш ми...

Повече от всякога

ми липсваш...

Моля те, ела...

© Христина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??