5.01.2008 г., 22:18 ч.

Липсваш ми... 

  Поезия » Любовна
1494 0 12

Липсваш ми

като вълната на брега,

като пробуждане в кошмарен сън,

като крило на птица,

като дъжд

на пресъхналата земя...

Липсваш ми...

Повече от всякога

ми липсваш...

Моля те, ела...

© Христина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??