Jan 5, 2008, 10:18 PM

Липсваш ми... 

  Poetry » Love
1491 0 12

Липсваш ми

като вълната на брега,

като пробуждане в кошмарен сън,

като крило на птица,

като дъжд

на пресъхналата земя...

Липсваш ми...

Повече от всякога

ми липсваш...

Моля те, ела...

© Христина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??