15 апр. 2008 г., 20:34

Лодка в реката 

  Поэзия » Любовная
1125 0 3

По СТИКС

Дъжд вали в очите на болката.
В бяло езеро полюшва гребла
и разсънва се мълком лодката.
Ти със мен днес на кея ела.

И дъгата се рее над нас,
а в сърцето си носим любов.
Идва вечер - бездиханният час
спира мъдро - за обич готов.

От живота подарък поиска,
нежно щастие, в свят тъй суров.
Изплатил ти изцяло си риска
и очаквай свещен благослов...

 

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??