12 сент. 2005 г., 19:07

логика 

  Поэзия
807 0 0
Отначало
изчезна в огледалото
дете със изподрани бузки,
след него бавно запотъваха
момчето със възторжени мечти...
и юношата с чисти пориви...
Мъжът със уморените очи
доскоро упорито се държеше,
в единоборство си разменяха
той-бръчки,то-пукнатини...
Напоследък рядко го поглеждах,
...а после го покриха с кърпа...

© Светлозар Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??