19 нояб. 2009 г., 11:01

Локо Пловдив 2004-05 

  Поэзия
785 0 3

Няма Ботяф, няма ЦСКА,
черно-бялата любов е единствена!
При победа и при загуба сме със вас,
раздайте се до край за нас!!

Черно-белите момчета бяха шампиони,
защото имат верни фенове - милиони!
Отборът ни велик за победа е готов,
затова заслужава наш'та вярна любов!

Христо Бонев - наш'та легенда свята,
даде си за Пловдивския отбор душата,
Емо Наков е голям патрон,
с негова помощ Локо стана шампион!...

Ваньо Пасков в 90-тата минута
важен гол на Литекс набута!
Супер купата вдигнахме в Бургас
и до сутринта пихме в захлас!

Чуйте ме, млади шампиони -
където и да сте - по всички стадиони,
Локо Пловдив в сърцето винаги пазете,
и за неговата чест и гордост бъдете готови да умрете!

© Дилян Дончев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздравления и от мен. Независимо, че съм от ЦСКА, нямам нищо против Локото. Особено за сезон 2003/04 най-много се радвах, че Локо Пловдив спечели първенството и супер купата.
  • Браво,много е хубаво стихотворението
  • Аааайде Локооо Аааайде Лооокоооо!Има го духа на истинския фен
Предложения
: ??:??