31 янв. 2014 г., 10:07

Лош герой 

  Поэзия » Любовная
432 0 0

Аз онази съм, която носи
името на хиляди жени.
Аз онази съм, която може
в ръцете си да го стопи.

И когато теб те няма,
ще настъпва моят ред.
Обещавам да се грижа,
той ще е добре без теб.

Хайде, скъпа, приготви се,
наближи и твоят час,
че за кратко ще заема
твойто свидно място аз.

Там, където ти целуваш
да, позна, ще бъда аз . . .
Но недей ревнува, мила,
за пред другите съм пас.

И когато ти се върнеш,
той отново ще е твой.
Свикнала съм да играя
ролята на лош герой.

 

Деница Дачева

© РозатаНаЙерихон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??