21 апр. 2017 г., 14:12

Loud places 

  Поэзия
210 0 0

Аз съм странна и с пороци,
трудно се забравям,
някой ми рисува слънце
по краката.
Червената кутия се усмихва
издайнически
и въобще не ми пука, че
тази мацка има 

като моите кецове.
 

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??