26 апр. 2014 г., 09:02

Лудория 

  Поэзия » Другая
674 0 5

 

 

Ще яхна рошав облак.

Ей-така, за лудория -

досущ на Дон Кихот

достойна рицаркиня.

И вместо страшни воини,

намръщените дни

ще преобличам - стройни

в шарени поли.

Небето ще ми е до глезен,

Земята - сватбен пръстен.

И Вятърът ще е полезен,

издул платната пъстри...

 

-------------------------------

 

Светът погледна отстрани

и скришно се прекръсти!

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??