28 февр. 2010 г., 18:38

Лудост 

  Поэзия
736 0 14

Жега.

 Просмуква леглото ми,

въглени лазят по кожата,

черни и гладни,

по-гладни от ято

насъскани гарвани,

дупки оставят

по рамото…

Някой ми шепне по устните

мръсно,

през зъби.

Лудост във дланите

дýши ръцете ми -

някой танцува със пръсти

по мен.

И ме мрази,

защото не викам.

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??