21 июл. 2013 г., 20:00

Лудост 

  Поэзия » Любовная
769 0 0

 

Лудост

"Любовта е лудост"

 

Луда съм, луда по теб

и вечно бързаща, много припряна,

защото ме чакаш,

защото те искам,

и знам - дори и такава

ти ме обичаш.

 

Жива съм, жива със теб,

с твойта усмивка

и сладките думи...

И нецелуната още, мечтая

за твойто море, водопад.

 

Луда съм!

Луда и дива.

И живея чрез теб.

Хей, нали съм красива?

Хей, дали си щастлив?

© Теодора Тотева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??