Лудост
"Любовта е лудост"
Луда съм, луда по теб
и вечно бързаща, много припряна,
защото ме чакаш,
защото те искам,
и знам - дори и такава
ти ме обичаш.
Жива съм, жива със теб,
с твойта усмивка
и сладките думи...
И нецелуната още, мечтая
за твойто море, водопад.
Луда съм!
Луда и дива.
И живея чрез теб.
Хей, нали съм красива?
Хей, дали си щастлив?
© Теодора Тотева All rights reserved.