3 февр. 2008 г., 21:10

Лудост е 

  Поэзия » Любовная
925 0 4
Лудост е любовта.
Лудост е, че те искам.
Лудост е, че няма смисъл от това
и че болката търпя.
Лудост е всичко сега.
Ах, как не искам да съм сама,
как искам да крещя
и сърцето си да извадя
от тази пуста душа.
Да те изхвърля от съня си,
да те забрави моето сърце.
Лудост е всичко това,
но само тя ме спасява сега.

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??