Бях сам,споделях,търсех...
и не веднъж се молех за любов.
Отнасях болката ,дълбоко в мене...
подържах, измисленият грях.
А там
тъмата на живота странен
отново търсех свобода, таз същата
с която можех спокойно да заспя.
Но будех се от пот студена
от грях създадена е тя...
мошенник,повярвал на добрите хора
а те са били чистата лъжа.
Къде е вярата човешка,
къде са чистите сърца...
Лудост е във днешно време да обичаш
и да пишеш за това.
© Ангел Все права защищены