Лунапарк
ReмаТе
... а, животът -
върти ли се върти
във своя вечен кръговрат!
"Каквото горе
във Небето има,
то същото е -
долу на Земята!"
Тогава нека
с теб да полетим
и да кацнем
в рая на душата.
... а, животът -
върти ли се върти
във своя мъдър кръговрат!
Една планета
и безброй звезди -
Вселената е парк на чудесата.
© РемаТе Все права защищены
върти ли се, върти
във своя мъдър кръговрат!
Една планета
и безброй звезди -
Вселената е парк на чудесата." Харесва ми творбата ти!
Поздравление и хубава вечер!