Лунен лъч, целунал
е морето - озарява
ангелския път!
Във очите ми
танцува леко
и в съзвучие вълни
се суетят.
В ласкави отблясъци
понасям се...
мисли съзидателни
ехтят!
Слезнали звезди от
свойте тайници,
гмуркат се - сияйни
и блестят!
© Искра Радева Николова Все права защищены