2 дек. 2010 г., 16:14

Лунна елегия 

  Поэзия » Пейзажная
349 0 0

Когато има падаща звезда,
си пожелава всеки нещо.
Едно си пожела Луната,
                             горещо:
да спре да вижда всяка
нощ какво се случва
по Земята.
Остана бледа тя, защото
всичко е една измама.
Когато има падаща звезда...
Утеха за Луната няма.

 

 

© Кавалер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??