2 dic 2010, 16:14

Лунна елегия 

  Poesía » Del paisaje
351 0 0

Когато има падаща звезда,
си пожелава всеки нещо.
Едно си пожела Луната,
                             горещо:
да спре да вижда всяка
нощ какво се случва
по Земята.
Остана бледа тя, защото
всичко е една измама.
Когато има падаща звезда...
Утеха за Луната няма.

 

 

© Кавалер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??