29 окт. 2011 г., 11:24

Лятна авантюра 

  Поэзия » Любовная
767 0 2

Един слънчев ден в лятото ми появи се
и изчезна като цигарен дим.
Каза ми: ,,Животът е прекраен - усмихни се!";
имам чувството, че всичко беше филм.

Ти беше просто сладка лятна авантюра,
но искам вечно тя да продължи.
А не да казвам: ,,Спомям си сладура,
заради който лятото ми коренно се промени."

Повтарям си, че няма да се влюбвам,
че всичко ще е просто ей така!
А същевременно не искам да си тръгваш
и да ме оставяш пак в очакване... сама.

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??