4 сент. 2021 г., 23:06

Лятна утрин в Ловеч 

  Поэзия
236 0 2

 

 

Лятна утрин в Ловеч

 

С усмивка лятото докосва, 

целува моята коса,              

в златисто то я украсява

и ѝ дарява красота.

 

В очите ми е синьо, светло,

а вън ухае на трева,

наоколо е пъстро, цветно,

последни дни до есента.

 

В душата ми денят се ражда,

изпълнен с много светлина,

и носи ми мечта, надежда,

и много, много доброта.

 

И Осъм пак ме поздравява,

а птиците летят на юг,

природата не остарява –

прекрасно винаги е тук.

                Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??