Лятна утрин в Ловеч
С усмивка лятото докосва,
целува моята коса,
в златисто то я украсява
и ѝ дарява красота.
В очите ми е синьо, светло,
а вън ухае на трева,
наоколо е пъстро, цветно,
последни дни до есента.
В душата ми денят се ражда,
изпълнен с много светлина,
и носи ми мечта, надежда,
и много, много доброта.
И Осъм пак ме поздравява,
а птиците летят на юг,
природата не остарява –
прекрасно винаги е тук.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.