Топъл лъч светлина
огря моята душа.
Стопли моето сърце
като един топъл ден.
С дъх на лято,
слънцето изгря рано.
Лек ветрец за прохлада,
сладоледа се топи бавно.
Музика звучи в ушите ми,
за море съм готов.
Под жаркото Слънце
се топя като сладолед.
Където и да отида,
нека да съм с теб.
От друго не се нуждая,
щом сме двамата.
Разходка с кораб
по Черно море.
За мене ти си,
най-ценното на този свят.
Мирис на море,
усещам цяло лято.
Аз и ти на плажа,
под синьото небе.
© Stoycho Kolev Все права защищены