27.06.2017 г., 19:56 ч.

Лято 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Друга
654 0 0

Топъл лъч светлина

огря моята душа.

Стопли моето сърце

като един топъл ден.

 

С дъх на лято,

слънцето изгря рано.

Лек ветрец за прохлада,

сладоледа се топи бавно.

 

Музика звучи в ушите ми,

за море съм готов.

Под жаркото Слънце

се топя като сладолед.

 

Където и да отида,

нека да съм с теб.

От друго не се нуждая,

щом сме двамата.

 

Разходка с кораб

по Черно море.

За мене ти си,

най-ценното на този свят.

 

Мирис на море,

усещам цяло лято.

Аз и ти на плажа,

под синьото небе.

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??