23 мая 2008 г., 11:45

Лято 

  Поэзия
504 0 1



В някоя лазурна, слънчева зора,
ще ни вести красива самодива.
Ще потопи босото си краче,
в пенливото, топло море и
с веселата си усмивка,
ще ни поздрави и от студа
на зимата ще ни спаси.
Пролетния дъжд ще смъмри
и с златните цветя ще си
побъбри, сетне смях детски ще
закънти, в памет на
отминалите мрачни дни.

© Мария Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??