13 июл. 2016 г., 09:00

Лято е 

  Поэзия
409 0 4

Лято е и нощите не спят.

Целуват се вълните със брега.

Огньове във сърцата ни горят.

Лятото е тук и на мига...

 

Уловила с погледи немирни

неговия трескав бяг,

тичам боса волно и безспирно,

а ти ме гониш пак и пак...

 

Плувам в безкрайните, нощни морета,

луната във косите ми блести.

Тръгнала съм и ще стигна там където

моето сърце ще може да лети.

 

Лято е, а аз съм зрънце светлина,

докоснало те леко с нежни пръсти.

Немирното дете във тяло на жена,

прогонило с усмивка облаците гъсти.

 

Лято е и нощите не спят,

над нас лазурна синева се рее.

Свети в злато целият ми свят.

Лято е- на мен ми се живее...

 

4. 07.2016г.

Бадемов Цвят

 

 

 

 

 

© Mimi Ivanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??