11 авг. 2015 г., 20:36

Лятото на Стайнбек 

  Поэзия
327 0 2

Цял ден седя на терасата
и чета.
Представям си,
че съм на улица "Консервна"
и бера
гроздовете на гнева,
мисля си за мишките и хората,
возя се в безпътния автобус
и не съм сама,
не съм,
не съм
...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??