Aug 11, 2015, 8:36 PM

Лятото на Стайнбек 

  Poetry
326 0 2

Цял ден седя на терасата
и чета.
Представям си,
че съм на улица "Консервна"
и бера
гроздовете на гнева,
мисля си за мишките и хората,
возя се в безпътния автобус
и не съм сама,
не съм,
не съм
...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??