11 сент. 2020 г., 09:08

Лятото - напитка от смях, вълни и бял сюрприз 

  Поэзия » Философская
653 5 14

Защото лятото ми стига
и ми остава, затова
запявам с малката авлига,
присядам в жълтата трева
 

и пиша стих от сламка с мравка,
и слъцето ми е другар,
празнувам лятната гощавка
от грозде, праскови и нар,

 

лъчите сплитам в златна плитка,

и в рокля съм от морски бриз,
изпивам лятото-напитка
от смях, вълни и бял сюрприз.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??