5 мая 2007 г., 22:10

Лъч 

  Поэзия
570 0 1
В дните пусти, посивели
изгря едничък лъч надежда.
Спомени от първа среща оживели...
Влюбена съм в теб изглежда.

И тъй когато ме погледнеш,
с погледа омаен, тъй пронизващ...
Изпитвам нужда да ме гушнеш,
с целувки обич да загатваш!

Дойде ли радостта при мене, Боже?
Обичам ли го аз, а мене той?
Без обич, зная, никой май не може.
Ще се будя и заспивам в покой!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??