12 нояб. 2004 г., 13:08

ЛЪЖА 

  Поэзия
2082 0 2
Всичко разбрах вече-
било е за тебе игра,
но знай, времето ти изтече,
няма да повярвам и на таз лъжа.

Да, вярно е, отново плача,
но не защото те обичам.
Сълзи се стичат в здрача,
защото съжалявам, че със тебе съм била.

Само лъжа е било всичко, разбрах!
Но знай, че вече минало си ти;
да съм без тебе избрах -
нямаш право да разбиваш моите мечти!

На мене ми е все едно сега -
не искам нищичко от тебе,
ти нямаше право на това,
вече съжалявам за изминалото време...


За всички, които още не са разбрали, че няма смисъл от страдание, защото мъката по време на връзката е била по - голяма от тази, която изпитват сега!!!

© Яна Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??