29 авг. 2009 г., 12:19

Лъжа 

  Поэзия » Другая
901 0 1

Всеки лъже, че живота му харесва, аз лъжа себе си дори,

опитвам се лъжата да избегна, но тя в сърцето ми пламти.

Лъжа се, че мога да обичам, лъжа и в живота си се вричам,

лъжа се, че мога да живея, лъжа се - из облаците аз се рея.

 

 

Заобиколена от надежди и мечти - блян неизживян,

земята и без мен ще се върти, живот изпълнен с ярост и лъжи.

Замислям се дали ще мога в еднотипен ден да оцелея,

замислям се дали ще мога в света сложен песен да изпея...

 

 

Всеки лъже, че живота му харесва,

аз лъжа себе си дори,

лъжа се, че мога да успея,

лъжа се, но в лъжа ли да живея?

 

© Поли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всеки ден ни се налага да живеем в тази тъй фалшива наша реалност. Но само самозалъгването сякаш ни крепи в борбата
    за нещо по-добро !

    Поздравления !
Предложения
: ??:??