Не казвай че съм всичко,
ти знаеш че това не е така
ти идваш за да ти простя
но аз не мога
Ти ми припомняш за онези времена
но аз бях в тях и още помня
защото дълго аз живях в лъжа
и беше толкова голяма
че аз забравих кой бях всъщност
Лъжа, мой вечен спътник
ти идваш за да ти простя
но аз наистина не мога.
© Ник Все права защищены