16 мар. 2008 г., 15:47

Лъжа ли е? 

  Поэзия
471 0 1
      Лъжа ли е?


Казваш, че обичаш ме,
а ме накара да почувствам
болка силна, разби ми
сърцето и всички мечти.


Лъжа ли е това, че обичаш ме
или наистина усещаш болка,
че ме нарани? Боли ме, да,
признавам си, но ти бе
всичко за мен.


Лъжа ли бяха думите ти
или истина? Как да различа
лъжата от истината? И как
да разбера дали наистина
сега те боли?

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??