15 апр. 2012 г., 20:48

Лъжа ли е 

  Поэзия
420 0 0

 

                          

                    Лъжа ли е 
         


 Все се чудех -  истина ли си?

 Все се  питах - сънувам ли?
 Когато повярвах, че наистина те има,
 тогава се запитах...?


Лъжливи ли са прегръдките ти,
лъжливи ли са  целувките ти,

лъжливи ли са очите ти,

защото изглеждат толкова истински...!


След пожара, който ме обгърна, 

след страстта, която ме заля, 

след нежния бриз, който ме докосна,

не знам защо, но усетих студения ти полъх...!


Не разбрах какво обърках,

не разбрах дали не избързах с радостта и 

словата, но явно без дори да знам 

навсякъде е в мен вината...! 


Не знам защо се случва всичко това,

не знам какво ме очаква, разбрах само,

че можеш да накараш очите ми да блестят

не само защото са щастливи, а защото  в тях има и сълзи!!!            
 

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??