8 янв. 2011 г., 23:06

Лъжата 31-1 

  Поэзия » Другая
573 0 0

И какво, че е вече нова година?
да не би нещо да е по-специално?
пак си е същата вледеняваща зима,
покрила земята с плътно одеяло.

И какво, че сменихме пак календара?
да не би да сменихме човека в нас?
пак сме си същите. какво ни накара
да забравим за съвест, любов и кураж?

И какво, че си мислим, че всичко е ново?
да не би да изчезват старите грешки?
пак слагаме маски и сме лъжовни.
нова година... съвсем по човешки.

© Кристина Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??