Лъжец-циник
Излят си от омраза.
Лъжа е всяка фраза
изречена от теб.
За истините хорски
отдавна ти си слеп.
Потърсих в теб човека,
заложен бил от панти века.
Зад купища измислени лъжи
на дълбоко бях решил,
човешкото ще ти лежи!
Свалих пет маски,
пет кожи аз протрих,
пет пъти с нож прободох
и нищо чисто в тебе не открих !
Живееш в свои кули
и там си ти велик.
Но погледна ли в очите ти
виждам, поредният,
лъжец - циник.
Посветено на един политик, лъжец-циник!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены