31 дек. 2004 г., 09:34

Люби ме... 

  Поэзия
1414 0 1

Люби ме.

Люби ме тази вечер

по залез слънце.

Не ме оставяй безпризорна във морето.

 

Люби ме дълго, нежно и ме отнеси

високо до звездите.

Люби ме, моля те, до безтегловност.

И всичко друго да изчезне,
да останеш само ти

като голяма, топла част от мен.

© Катя Дойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много страст има тук Интересно пишеш!
Предложения
: ??:??