Люби ме.
Люби ме тази вечер
по залез слънце.
Не ме оставяй безпризорна във морето.
Люби ме дълго, нежно и ме отнеси
високо до звездите.
Люби ме, моля те, до безтегловност.
И всичко друго да изчезне,
да останеш само ти
като голяма, топла част от мен.
© Катя Дойчева All rights reserved.