Като цъфнал жасмин се събуждам в прегръдката твоя,
а когато заспим, чувам нежния шум на прибоя
от брега каменлив, дето двамата с теб се открихме.
Две стихийни вълни, всички грешни следи заличихме.
Дишам заедно с теб, на талази страстта ни залива,
таен древен обет ни обвърза да бъдем щастливи.
Разкажи ми сега, как си търсил любов като тази,
с ярко сини платна, по опасния път да те пази.
Променен е светът и се сбира в черупка от мида,
аз съм просто жена и не искам от теб да си ида.
Покорихме нощта, тя застила любовното ложе
с мек килим от листа, отмалели тела да положим.
За ръце се държим, само заедно, с тебе ни има,
персонажи във филм, със сюжет от графата „ Любими“.
© Nina Sarieva Все права защищены