17 сент. 2007 г., 20:21

Любов 

  Поэзия
727 0 11
  Когато се преплитат две тела,
  под ритъма любовен на сърцата,
  се ражда дивна красота
  и мечтите се превръщат във реалност.

  Когато се преплитат две тела,
  а устните си шепнат пак обичам,
  в сърцата пламва малката искра,
  превръщаща се после в буен огън.

  Но накрая, винаги умира любовта,
  звездиците в душите ни угасват
  и ние с теб се подминаваме така,
  все едно сме двама непознати.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??