7 авг. 2011 г., 22:49

Любов 

  Поэзия » Любовная
699 0 2

Какво ли ти владееш,

или не владея аз?

Душата ти ми пее -

фея с приказен глас.

 

Влюбен ли съм, или слаб?

Илюзия е всичко,

но към теб съм тръгнал пак -

загърбил свойто нищо...

 

Не си единствен смисъл,

но си най-красивият,

аз чувства не владея -

владееш моя свят...

 

 

 

 

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??