24 июл. 2009 г., 20:53

Любов 

  Поэзия » Любовная
1113 0 5

И всичко в мен е отговорът чист,

а ти оплете в думи "много сложно"...

Защо да търся бял, неползван лист?

Възможността за "да" е пак тревожна...

 

Да, чакам те, обичам те и знам,

че ти отричаш нещо неотменно!

В душата си отварям светъл храм

и моля се за чувството нетленно...

 

Разбираш ли какво ми причини?

И осъзнаваш ли, поне за малко?

Дали са живи нашите мечти,

или било е просто скука, свалка?

 

Любов - с това те припознавам аз!

А ти сега отново ще се чудиш,

дали ще бъда пак щастлива аз,

когато със целувка ме събудиш...

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??